lydiaokubbes.blogg.se

Halloween festen igår!

Publicerad 2012-11-04 19:29:09 i ' Vardag!

Jag drog till Emelie runt 16 tiden så fixade vi oss lite med smink vi skulle föreställa vampyrer men det vart misslyckat!
 
Vi tog pendeln till Karlberg och började dricka lite redan påvägen sedan gick vi till ST:eriks plan och tog tunnelbana till Alvik och därefter vänta vi in nästa tunnelbana mot abrahamsberg. Vi gick in på ICA först där var det någon man ganska stor och biffig som sa ''Oj va läskiga ni är, verkligen.'' haha sedan sa han till mannen i kassan ''Kolla på tjejorna, nu kommer jag aldrig våga handla här nått mer'' haha.
 
Vi gick sedan upp till Fredriks lägenhet och så drack vi lite, han hjälpte till med sminket eller blodet också!
 
Folk börja strömma in under kvällen och jag vart bara fullare typ sen dansa vi lite, det var någon kille som var för på det tyckte vi var rätt jobbigt så vi tjejer gjorde en liten tjejgrupp typ haha.
 
Sen kommer jag inte ihåg något mer nästan.Vi sov kvar iallafall för Emelie orkade inte släpa på mig när hon själv vart berusad. Vaknade upp bredvid Emelie, gick upp så städade jag hela lägenheten, diskade osv. Som tack för hjälpen för dom hade hjälpt mig när jag mådde dåligt osv. 
 
Sedan åkte vi hem usch va dåligt vi mådde på vägen hem båda två!
 
Klockan 12 mötte jag upp min melek (ängel). Vi tog det lugnt hos mig, saknade han så mycket när jag var på festen och så och innan såklart. Det finns ingen underbarare känsla än att vara med min bebis!
 
Är inte direkt fest person egentligen och jag vet att ingen i min närhet förutom mina vänner direkt gillar när jag festar, så lär inte göra det mycket mer eller det är väl alkoholen egentligen som är felet haha!
 
//Lydia
 
Pussa på Sofia!
Snyggare tjejer får man leta efter
Kvällens start när vi börjat lite lätt
Jag Fredrik och Emelie
Freddan och jag!
Jag och Sara (tror jag)
Crazyyy
Massage när nacken inte orkar mer!
Lillebror då!
Party people!
Jag är så vacker
Oho, han förstörde varje bild jag skulle ta! haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela